FESTI
SITES

Project: Alpha City Run

De uitdaging

OpdrachtgeverAlpha City Run
Websitehttps://www.alphacityrun.com
Projectduur3 weken
StackWordpress (custom theme)

De site van AlphaCityRun is een site die we hebben gemaakt voor een nieuwe obstacle run in de stad Arnhem. Op de site kunnen bezoekers zich inlezen over het evenement, de route en de obstakels. En kunnen ze makkelijk tickets kopen (via een externe site). Verder is er een blog waar de organisatie berichten kan plaatsen over het evenement, wat weer goed is voor hun SEO.

De site is gemaakt met Wordpress, omdat de klant zelf de site wilde kunnen beheren. Aangezien ik graag all-out ga met de styling van de site en me niet wil beperken tot de standaard thema's van Wordpress, heb ik een custom theme gemaakt gebasseerd op Sage (een soort wordpress thema voor developers). Hierdoor kan ik heel simpel de styling aanpassen en heb ik veel meer controle over de site.

Een uitdaging was om de site zo veilig mogelijk te maken. Op de dag van de launch kwam ik er al snel achter dat er veel spam bots waren die de formulieren probeerden te sturen wat natuurlijk niet de bedoeling is. Eerst dacht ik dat reCaptcha V3 de oplossing was, maar dit bleek niet het geval. Uiteindelijk heb ik een integratie met hCaptcha gemaakt, wat een stuk beter werkt en sindsdien hebben we geen last meer gehad van spam bots.

Eindresultaat