FESTI
SITES

Project: Nacht Wacht Events

De uitdaging

OpdrachtgeverNacht Wacht Events
Websitehttps://www.nacht-wacht.nl
Projectduur4 weken
Piekaanvragen1000 per seconde
StackMaatwerk met NextJS, Vercel, CloudFlare, SendGrid

De site van Nacht Wacht Events is een donkere en mysterieuze site waarbij bezoekers snel en gemakkelijk kunnen navigeren naar kaartverkoop, informatie van volgende en afgelopen evenementen, foto's en video's van de evenementen en nog veel meer. De site biedt overigens functionaliteit om voor ons (de organisatie van Nacht Wacht) makkelijk emails te verzamelen.

Ik (de oprichter van FestiSites) ben zelf mede eigenaar van Nacht Wacht Events. Hierdoor weet ik dus ook precies wat we nodig hebben om de site effectief te runnen zodat bezoekers alles makkelijk kunnen vinden over onze volgende evenementen. Het handige hieraan is dat we (vooral aan het begin) redelijk veel feedback over het een en ander wat bezoekers niet goed konden vinden hebben ontvangen, waardoor we ook goed weten wat ze wel en niet willen.

Bij de opmaak van de site hebben we geprobeerd het thema en de visie van Nacht Wacht zo veel mogelijk mee te nemen. De site is daarom donker en mysterieus, met hier en daar hinten van "ruimte" achtige elementen. De site is ook volledig responsive en werkt op alle apparaten.

De site van Nacht Wacht Events is vrijwel compleet maatwerk. De site is gebouwd met de laatste technieken en is volledig geoptimaliseerd voor snelheid en veiligheid. Vanwege dit maatwerk kan de site in een cloudomgeving makkelijk gehost worden en daarom duizenden tot honderdduizenden aanvragen per seconde aan.

Eindresultaat